Huizenprijzen en de huizenmarkt in Erm

Begrijp de huizenprijzen in Erm met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Erm

Erm is een plaats in de gemeente Coevorden. Deze plaats telt volgens het CBS 35.290 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Erm. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 375.592 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 375.592
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Erm

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Erm is 54 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Erm kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Erm

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Erm. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Erm.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Erm. Een bungalow in Erm komt het meest (46%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 32% het meest voor.

Gezinssamenstelling Erm

In Erm wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Erm

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Erm (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Erm

Starterswoningen in Erm zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Erm zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Erm zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Erm? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Erm

Wil je een huis kopen in Erm? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Erm . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Erm alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Erm.

Bekijk alle koopwoningen in Erm. Zoek je huurwoning in Erm? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Erm

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Erm is 3.649 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.182 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Erm

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Erm vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Erm

Erm bestaat uit 9 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.