De Huizenmarkt in Elim (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Elim

Woningmarkt Elim

Elim is een plaats in de gemeente Hoogeveen. Deze plaats telt volgens het CBS 55.665 inwoners. Momenteel staan er 9 woningen te koop en zijn er recent 16 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Elim. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 483.498 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 9
Woningen recent verkocht 16
Gemiddelde vraagprijs € 483.498
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Elim

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Elim is 44 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Elim kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Elim

Er zijn recent 16 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Elim. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Elim.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Elim. Een eengezinswoning in Elim komt het meest (81%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Elim

In Elim wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Elim

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Elim (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Elim
Binnenring: Nederland

Elim waar ligt dat?

Woningen te koop Elim

Wil je een huis kopen in Elim? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Elim . Er staan momenteel 9 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Elim alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Elim.

Bekijk hier alle koopwoningen in Elim. Zoek je huurwoning in Elim? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Elim

Starterswoningen in Elim zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Elim zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Elim zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Elim? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Elim

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Elim is 3.215 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.233 euro).

Leeftijden Elim

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Elim vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Elim

Elim bestaat uit 13 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.