Koopwoningen in Elim

Bekijk alle 6 woningen te koop in Elim. Bekijk foto's, de woningwaarde, filter het aanbod en vind direct koophuizen in Elim die je zoekt.

Makelaars in Elim

Zoek je een aankoop- of verkoopmakelaar in Elim? Wij helpen jou de beste makelaar te vinden in Elim. Een koopwoning bezichtigen in Elim? Neem dan direct contact op met een makelaar of aanbieder via het woningprofiel.

Woning kopen in Elim

Er staan 6 woningen te koop in Elim die voldoen aan jouw zoekopdracht. Er zijn verschillende type koopwoningen te vinden in Elim.

Huis te koop in Elim

Elim is een plaats in de gemeente Hoogeveen binnen de provincie Drenthe. Op Huispedia kan je naast koopwoningen in Elim ook woningmarkinformatie vinden met alle trends en het woningaanbod in Elim. Kan je jouw woning niet vinden in Elim? Bekijk dan ook eens onderstaande plaatsen in de buurt.

Vind je koopwoning op Huispedia

Vind het meest complete aanbod koopwoningen in Elim op Huispedia. Zoek je woningen op basis van het aantal slaapkamers of de aanwezigheid van een tuin of balkon in Elim? Gebruik dan onze filters om je zoekopdracht aan te passen op jouw woonwens. Zoek nu jouw droom koopwoning in Elim! Bekijk bijvoorbeeld: Appartementen Elim, koophuizen Elim of 5 kamer woningen Elim.
Instellingen zijn opgeslagen