logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Ees

Begrijp de huizenprijzen in Ees met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Ees

Ees is een plaats in de gemeente Borger-Odoorn. Deze plaats telt volgens het CBS 25.919 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ees. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 538.190 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 538.190
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Ees

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Ees is 27 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Ees moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Ees.

Woningen recent verkocht in Ees

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ees. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Ees.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Ees. Een eengezinswoning in Ees komt het meest (46%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 29% het meest voor.

Gezinssamenstelling Ees

In Ees wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Ees

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Ees (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Ees

Starterswoningen in Ees zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Ees zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Ees zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Ees? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Ees

Wil je een huis kopen in Ees? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Ees . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Ees alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Ees.

Bekijk alle koopwoningen in Ees. Zoek je huurwoning in Ees? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Ees

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Ees is 2.716 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.623 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Ees

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Ees vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Ees

Ees bestaat uit 38 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.