Huizenprijzen en de huizenmarkt in Drouwenerveen

Begrijp de huizenprijzen in Drouwenerveen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Drouwenerveen

Drouwenerveen is een plaats in de gemeente Borger-Odoorn. Deze plaats telt volgens het CBS 25.380 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Drouwenerveen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 340.392 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 340.392
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Drouwenerveen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Drouwenerveen is 79 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Drouwenerveen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Drouwenerveen

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Drouwenerveen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Drouwenerveen.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Drouwenerveen. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Drouwenerveen. Een woonboerderij in Drouwenerveen komt het meest (44%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 42% het meest voor.

Gezinssamenstelling Drouwenerveen

In Drouwenerveen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Drouwenerveen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Drouwenerveen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Drouwenerveen

Starterswoningen in Drouwenerveen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Drouwenerveen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Drouwenerveen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Drouwenerveen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Drouwenerveen

Wil je een huis kopen in Drouwenerveen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Drouwenerveen . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Drouwenerveen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Drouwenerveen.

Bekijk alle koopwoningen in Drouwenerveen. Zoek je huurwoning in Drouwenerveen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Drouwenerveen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Drouwenerveen is 3.472 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.926 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Drouwenerveen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Drouwenerveen vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Drouwenerveen

Drouwenerveen bestaat uit 17 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.