De Huizenmarkt in Drouwen (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Drouwen

Woningmarkt Drouwen

Drouwen is een plaats in de gemeente Borger-Odoorn. Deze plaats telt volgens het CBS 25.380 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Drouwen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 656.582 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 656.582
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Drouwen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Drouwen is 51 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Drouwen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Drouwen

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Drouwen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Drouwen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Drouwen. Een eengezinswoning in Drouwen komt het meest (45%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 22% het meest voor.

Gezinssamenstelling Drouwen

In Drouwen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Drouwen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Drouwen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Drouwen
Binnenring: Nederland

Drouwen waar ligt dat?

Woningen te koop Drouwen

Wil je een huis kopen in Drouwen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Drouwen . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Drouwen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Drouwen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Drouwen. Zoek je huurwoning in Drouwen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Drouwen

Starterswoningen in Drouwen zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Drouwen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Drouwen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Drouwen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Drouwen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Drouwen is 2.966 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.072 euro).

Leeftijden Drouwen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Drouwen vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Drouwen

Drouwen bestaat uit 17 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.