Huizenprijzen en de huizenmarkt in Drijber

Begrijp de huizenprijzen in Drijber met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Drijber

Drijber is een plaats in de gemeente Midden-Drenthe. Deze plaats telt volgens het CBS 29.745 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Drijber. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 592.967 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 592.967
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Drijber

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Drijber is 73 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Drijber kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Drijber

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Drijber. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Drijber.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Drijber. Een eengezinswoning in Drijber komt het meest (47%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 42% het meest voor.

Gezinssamenstelling Drijber

In Drijber wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Drijber

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Drijber (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Drijber

Starterswoningen in Drijber zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Drijber zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Drijber zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Drijber? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Drijber

Wil je een huis kopen in Drijber? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Drijber . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Drijber alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Drijber.

Bekijk alle koopwoningen in Drijber. Zoek je huurwoning in Drijber? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Drijber

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Drijber is 3.105 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.152 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Drijber

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Drijber vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Drijber

Drijber bestaat uit 16 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.