De Huizenmarkt in De Pol (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in De Pol

Woningmarkt De Pol

De Pol is een plaats in de gemeente Steenwijkerland. Deze plaats telt volgens het CBS 42.845 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Pol. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 473.881 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 473.881
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in De Pol

De gemiddelde verkoopduur van huizen in De Pol is 27 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in De Pol moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in De Pol.

Woningen recent verkocht in De Pol

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Pol. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond De Pol.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in De Pol. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in De Pol. Een eengezinswoning in De Pol komt het meest (56%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 44% het meest voor.

Gezinssamenstelling De Pol

In De Pol wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat De Pol

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van De Pol (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: De Pol
Binnenring: Nederland

De Pol waar ligt dat?

Woningen te koop De Pol

Wil je een huis kopen in De Pol? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in De Pol . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in De Pol alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in De Pol.

Bekijk hier alle koopwoningen in De Pol. Zoek je huurwoning in De Pol? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in De Pol

Starterswoningen in De Pol zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in De Pol zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in De Pol zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in De Pol? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs De Pol

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in De Pol is 2.639 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.240 euro).

Leeftijden De Pol

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in De Pol vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van De Pol

De Pol bestaat uit 30 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.