logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in De Pol

Begrijp de huizenprijzen in De Pol met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in De Pol

De Pol is een plaats in de gemeente Steenwijkerland. Deze plaats telt volgens het CBS 45.376 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Pol. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 418.832 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 418.832
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in De Pol

De gemiddelde verkoopduur van huizen in De Pol is 43 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in De Pol kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in De Pol

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Pol. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond De Pol.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in De Pol. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in De Pol. Een woonboerderij in De Pol komt het meest (53%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 47% het meest voor.

Gezinssamenstelling De Pol

In De Pol wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat De Pol

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van De Pol (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in De Pol

Starterswoningen in De Pol zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in De Pol zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in De Pol zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in De Pol? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop De Pol

Wil je een huis kopen in De Pol? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in De Pol . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in De Pol alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in De Pol.

Er staan momenteel geen woningen te koop in De Pol.

Bekijk alle koopwoningen in De Pol. Zoek je huurwoning in De Pol? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in De Pol

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in De Pol is 2.598 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.235 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden De Pol

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in De Pol vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van De Pol

De Pol bestaat uit 31 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.