De Pol in de gemeente Steenwijkerland

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in De Pol

Een eerste blik op De Pol

De Pol is een plaats in de gemeente Steenwijkerland. Deze plaats telt volgens het CBS 42.845 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in De Pol. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 417.029 euro. Dit is gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 417.029
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in De Pol

De gemiddelde verkoopduur van huizen in De Pol is 15 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in De Pol moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in De Pol.

Woningen recent verkocht in De Pol

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Pol. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond De Pol.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in De Pol. Een eengezinswoning in De Pol komt het meest (57%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 43% het meest voor.

Gezinssamenstelling De Pol

In De Pol wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat De Pol

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van De Pol (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: De Pol
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in De Pol

Wil je een huis kopen in De Pol? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in De Pol. Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in De Pol alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in De Pol.

Huizenprijzen in De Pol

Starterswoningen in De Pol zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in De Pol zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in De Pol zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in De Pol? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs De Pol

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in De Pol is 2.258 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.814 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in De Pol is lager vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden De Pol

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in De Pol vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van De Pol

De Pol bestaat uit 30 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen