Buinen in de gemeente Borger-Odoorn

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Buinen

Een eerste blik op Buinen

Buinen is een plaats in de gemeente Borger-Odoorn. Deze plaats telt volgens het CBS 25.380 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorboud in Buinen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 332.367 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 332.367
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Buinen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Buinen is 43 dagen. Dit is gelijk of nagenoeg gelijk vergeleken met de rest van Nederland. Een bod doen op huis in Buinen kan je waarschijnlijk regelijk gelijk doen op vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Buinen

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Buinen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Buinen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Buinen. Een eengezinswoning in Buinen komt het meest (61%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 23% het meest voor.

Gezinssamenstelling Buinen

In Buinen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Buinen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Buinen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Buinen
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Buinen

Wil je een huis kopen in Buinen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Buinen. Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Buinen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Buinen.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Buinen.

Huizenprijzen in Buinen

Starterswoningen in Buinen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Buinen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Buinen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Buinen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Buinen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Buinen is 2.073 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.843 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Buinen is lager vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Buinen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Buinen vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Buinen

Buinen bestaat uit 17 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen