De Huizenmarkt in Bruntinge (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Bruntinge

Woningmarkt Bruntinge

Bruntinge is een plaats in de gemeente Midden-Drenthe. Deze plaats telt volgens het CBS 29.745 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bruntinge. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 508.165 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 508.165
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Bruntinge

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Bruntinge is 9 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Bruntinge moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Bruntinge.

Woningen recent verkocht in Bruntinge

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bruntinge. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Bruntinge.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Bruntinge. Een woonboerderij in Bruntinge komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling Bruntinge

In Bruntinge wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Bruntinge

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Bruntinge (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Bruntinge
Binnenring: Nederland

Bruntinge waar ligt dat?

Woningen te koop Bruntinge

Wil je een huis kopen in Bruntinge? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Bruntinge . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Bruntinge alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Bruntinge.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Bruntinge.

Bekijk hier alle koopwoningen in Bruntinge. Zoek je huurwoning in Bruntinge? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Bruntinge

Starterswoningen in Bruntinge zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Bruntinge zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Bruntinge zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Bruntinge? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Bruntinge

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Bruntinge is 4.370 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.261 euro).

Leeftijden Bruntinge

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Bruntinge vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Bruntinge

Bruntinge bestaat uit 16 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.