logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Bovensmilde

Begrijp de huizenprijzen in Bovensmilde met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Bovensmilde

Bovensmilde is een plaats in de gemeente Midden-Drenthe. Deze plaats telt volgens het CBS 33.987 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 14 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bovensmilde. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 397.204 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 14
Gemiddelde vraagprijs € 397.204
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Bovensmilde

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Bovensmilde is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Bovensmilde moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Bovensmilde.

Woningen recent verkocht in Bovensmilde

Er zijn recent 14 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bovensmilde. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Bovensmilde.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Bovensmilde. Een eengezinswoning in Bovensmilde komt het meest (86%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Bovensmilde

In Bovensmilde wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Bovensmilde

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Bovensmilde (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Bovensmilde

Starterswoningen in Bovensmilde zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Bovensmilde zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Bovensmilde zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Bovensmilde? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Bovensmilde

Wil je een huis kopen in Bovensmilde? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Bovensmilde . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Bovensmilde alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Bovensmilde.

Bekijk alle koopwoningen in Bovensmilde. Zoek je huurwoning in Bovensmilde? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Bovensmilde

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Bovensmilde is 2.850 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.394 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Bovensmilde

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Bovensmilde vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Bovensmilde

Bovensmilde bestaat uit 17 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.