Koopwoningen in Bovensmilde

Bekijk alle 6 woningen te koop in Bovensmilde. Bekijk foto's, de woningwaarde, filter het aanbod en vind direct koophuizen in Bovensmilde die je zoekt.

Makelaars in Bovensmilde

Zoek je een aankoop- of verkoopmakelaar in Bovensmilde? Wij helpen jou de beste makelaar te vinden in Bovensmilde. Een koopwoning bezichtigen in Bovensmilde? Neem dan direct contact op met een makelaar of aanbieder via het woningprofiel.

Woning kopen in Bovensmilde

Er staan 6 woningen te koop in Bovensmilde die voldoen aan jouw zoekopdracht. Er zijn verschillende type koopwoningen te vinden in Bovensmilde.

Huis te koop in Bovensmilde

Bovensmilde is een plaats in de gemeente Midden-Drenthe binnen de provincie Drenthe. Op Huispedia kan je naast koopwoningen in Bovensmilde ook woningmarkinformatie vinden met alle trends en het woningaanbod in Bovensmilde. Kan je jouw woning niet vinden in Bovensmilde? Bekijk dan ook eens onderstaande plaatsen in de buurt.

Vind je koopwoning op Huispedia

Vind het meest complete aanbod koopwoningen in Bovensmilde op Huispedia. Zoek je woningen op basis van het aantal slaapkamers of de aanwezigheid van een tuin of balkon in Bovensmilde? Gebruik dan onze filters om je zoekopdracht aan te passen op jouw woonwens. Zoek nu jouw droom koopwoning in Bovensmilde! Bekijk bijvoorbeeld: Appartementen Bovensmilde, koophuizen Bovensmilde of 3 kamer woningen Bovensmilde.
Instellingen zijn opgeslagen