Huizenprijzen en de huizenmarkt in Andelst

Begrijp de huizenprijzen in Andelst met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Andelst

Andelst is een plaats in de gemeente Overbetuwe. Deze plaats telt volgens het CBS 47.490 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Andelst. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 769.048 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 11
Gemiddelde vraagprijs € 769.048
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Andelst

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Andelst is 43 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Andelst kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Andelst

Er zijn recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Andelst. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Andelst.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Andelst. Een eengezinswoning in Andelst komt het meest (83%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Andelst

In Andelst wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Andelst

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Andelst (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Andelst

Starterswoningen in Andelst zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Andelst zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Andelst zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Andelst? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Andelst

Wil je een huis kopen in Andelst? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Andelst . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Andelst alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Andelst.

Bekijk alle koopwoningen in Andelst. Zoek je huurwoning in Andelst? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Andelst

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Andelst is 3.258 euro. Dit is een lichte stijging vergeleken met vorige jaar (3.251 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Andelst

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Andelst vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Andelst

Andelst bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.