Alle woningmarktinfo Witharen in gemeente Ommen

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Witharen

Een eerste blik op Witharen

Witharen is een plaats in de gemeente Ommen. Deze plaats telt volgens het CBS 17.610 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Witharen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 598.764 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 598.764
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Witharen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Witharen is 71 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Witharen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Witharen

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Witharen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Witharen.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Witharen. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Witharen. Een woonboerderij in Witharen komt het meest (52%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 21% het meest voor.

Gezinssamenstelling Witharen

In Witharen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Witharen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Witharen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Witharen
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Witharen

Wil je een huis kopen in Witharen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Witharen . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Witharen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Witharen.

Zoek je huurwoning in Witharen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Witharen.

Huizenprijzen in Witharen

Starterswoningen in Witharen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Witharen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Witharen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Witharen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Witharen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Witharen is 3.075 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.234 euro).

Leeftijden Witharen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Witharen vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Witharen

Witharen bestaat uit 11 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen