Alle woningmarktinfo Vollenhove in gemeente Steenwijkerland

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Vollenhove

Een eerste blik op Vollenhove

Vollenhove is een plaats in de gemeente Steenwijkerland. Deze plaats telt volgens het CBS 42.845 inwoners. Momenteel staan er 10 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Vollenhove. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 289.405 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 10
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 289.405
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Vollenhove

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Vollenhove is 29 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Vollenhove moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Vollenhove.

Woningen recent verkocht in Vollenhove

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Vollenhove. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Vollenhove.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Vollenhove. Een eengezinswoning in Vollenhove komt het meest (83%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Vollenhove

In Vollenhove wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Vollenhove

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Vollenhove (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Vollenhove
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Vollenhove

Wil je een huis kopen in Vollenhove? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Vollenhove . Er staan momenteel 10 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Vollenhove alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Vollenhove.

Zoek je huurwoning in Vollenhove? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Vollenhove.

Huizenprijzen in Vollenhove

Starterswoningen in Vollenhove zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Vollenhove zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Vollenhove zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Vollenhove? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Vollenhove

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Vollenhove is 2.494 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.025 euro).

Leeftijden Vollenhove

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Vollenhove vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Vollenhove

Vollenhove bestaat uit 30 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen