De Huizenmarkt in Slijk-Ewijk (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Slijk-Ewijk

Woningmarkt Slijk-Ewijk

Slijk-Ewijk is een plaats in de gemeente Overbetuwe. Deze plaats telt volgens het CBS 47.490 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Slijk-Ewijk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 2.164.167 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 2.164.167
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Slijk-Ewijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Slijk-Ewijk is 25 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Slijk-Ewijk moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Slijk-Ewijk.

Woningen recent verkocht in Slijk-Ewijk

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Slijk-Ewijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Slijk-Ewijk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Slijk-Ewijk. Een eengezinswoning in Slijk-Ewijk komt het meest (47%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 37% het meest voor.

Gezinssamenstelling Slijk-Ewijk

In Slijk-Ewijk wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Slijk-Ewijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Slijk-Ewijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Slijk-Ewijk
Binnenring: Nederland

Slijk-Ewijk waar ligt dat?

Woningen te koop Slijk-Ewijk

Wil je een huis kopen in Slijk-Ewijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Slijk-Ewijk . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Slijk-Ewijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Slijk-Ewijk.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Slijk-Ewijk.

Bekijk hier alle koopwoningen in Slijk-Ewijk. Zoek je huurwoning in Slijk-Ewijk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Slijk-Ewijk

Starterswoningen in Slijk-Ewijk zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Slijk-Ewijk zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Slijk-Ewijk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Slijk-Ewijk? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Slijk-Ewijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Slijk-Ewijk is 3.437 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.901 euro).

Leeftijden Slijk-Ewijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Slijk-Ewijk vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Slijk-Ewijk

Slijk-Ewijk bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.