Alle woningmarktinfo Slijk-Ewijk in gemeente Overbetuwe

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Slijk-Ewijk

Een eerste blik op Slijk-Ewijk

Slijk-Ewijk is een plaats in de gemeente Overbetuwe. Deze plaats telt volgens het CBS 47.490 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Slijk-Ewijk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 2.384.889 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 2.384.889
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Slijk-Ewijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Slijk-Ewijk is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Slijk-Ewijk moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Slijk-Ewijk.

Woningen recent verkocht in Slijk-Ewijk

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Slijk-Ewijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Slijk-Ewijk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Slijk-Ewijk. Een eengezinswoning in Slijk-Ewijk komt het meest (45%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 38% het meest voor.

Gezinssamenstelling Slijk-Ewijk

In Slijk-Ewijk wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Slijk-Ewijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Slijk-Ewijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Slijk-Ewijk
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Slijk-Ewijk

Wil je een huis kopen in Slijk-Ewijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Slijk-Ewijk . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Slijk-Ewijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Slijk-Ewijk.

Zoek je huurwoning in Slijk-Ewijk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Slijk-Ewijk.

Huizenprijzen in Slijk-Ewijk

Starterswoningen in Slijk-Ewijk zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Slijk-Ewijk zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Slijk-Ewijk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Slijk-Ewijk? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Slijk-Ewijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Slijk-Ewijk is 3.973 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (5.400 euro).

Leeftijden Slijk-Ewijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Slijk-Ewijk vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Slijk-Ewijk

Slijk-Ewijk bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen