logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Slijk-Ewijk

Begrijp de huizenprijzen in Slijk-Ewijk met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Slijk-Ewijk

Slijk-Ewijk is een plaats in de gemeente Overbetuwe. Deze plaats telt volgens het CBS 48.707 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Slijk-Ewijk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 1.666.635 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 1.666.635
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Slijk-Ewijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Slijk-Ewijk is 30 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Slijk-Ewijk moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Slijk-Ewijk.

Woningen recent verkocht in Slijk-Ewijk

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Slijk-Ewijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Slijk-Ewijk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Slijk-Ewijk. Een eengezinswoning in Slijk-Ewijk komt het meest (48%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 33% het meest voor.

Gezinssamenstelling Slijk-Ewijk

In Slijk-Ewijk wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Slijk-Ewijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Slijk-Ewijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Slijk-Ewijk

Starterswoningen in Slijk-Ewijk zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Slijk-Ewijk zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Slijk-Ewijk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Slijk-Ewijk? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Slijk-Ewijk

Wil je een huis kopen in Slijk-Ewijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Slijk-Ewijk . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Slijk-Ewijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Slijk-Ewijk.

Bekijk alle koopwoningen in Slijk-Ewijk. Zoek je huurwoning in Slijk-Ewijk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Slijk-Ewijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Slijk-Ewijk is 2.512 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.720 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Slijk-Ewijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Slijk-Ewijk vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Slijk-Ewijk

Slijk-Ewijk bestaat uit 19 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.