De Huizenmarkt in Sinderen (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Sinderen

Woningmarkt Sinderen

Sinderen is een plaats in de gemeente Oude IJsselstreek. Deze plaats telt volgens het CBS 39.525 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sinderen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 580.645 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 580.645
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Sinderen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Sinderen is 30 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Sinderen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Sinderen.

Woningen recent verkocht in Sinderen

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sinderen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Sinderen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Sinderen. Een eengezinswoning in Sinderen komt het meest (59%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 35% het meest voor.

Gezinssamenstelling Sinderen

In Sinderen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Sinderen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Sinderen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Sinderen
Binnenring: Nederland

Sinderen waar ligt dat?

Woningen te koop Sinderen

Wil je een huis kopen in Sinderen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Sinderen . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Sinderen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Sinderen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Sinderen. Zoek je huurwoning in Sinderen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Sinderen

Starterswoningen in Sinderen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Sinderen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Sinderen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Sinderen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Sinderen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Sinderen is 2.759 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.937 euro).

Leeftijden Sinderen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Sinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Sinderen

Sinderen bestaat uit 4 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.