logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Sinderen

Begrijp de huizenprijzen in Sinderen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Sinderen

Sinderen is een plaats in de gemeente Oude IJsselstreek. Deze plaats telt volgens het CBS 39.613 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sinderen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 582.789 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 582.789
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Sinderen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Sinderen is 26 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Sinderen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Sinderen.

Woningen recent verkocht in Sinderen

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sinderen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Sinderen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Sinderen. Een eengezinswoning in Sinderen komt het meest (58%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 37% het meest voor.

Gezinssamenstelling Sinderen

In Sinderen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Sinderen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Sinderen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Sinderen

Starterswoningen in Sinderen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Sinderen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Sinderen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Sinderen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Sinderen

Wil je een huis kopen in Sinderen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Sinderen . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Sinderen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Sinderen.

Bekijk alle koopwoningen in Sinderen. Zoek je huurwoning in Sinderen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Sinderen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Sinderen is 3.295 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.826 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Sinderen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Sinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Sinderen

Sinderen bestaat uit 4 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.