logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Silvolde-Terborg in Terborg

Begrijp de huizenprijzen in Silvolde-Terborg Oude IJsselstreek met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Silvolde-Terborg Oude IJsselstreek

Silvolde-Terborg is een wijk in de plaats Terborg binnen de gemeente Oude IJsselstreek. Deze wijk telt volgens het CBS 10.090 inwoners. Momenteel staan er 18 woningen te koop en zijn er recent 31 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Silvolde-Terborg. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 389.005 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 18
Woningen recent verkocht 31
Gemiddelde vraagprijs € 389.005
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Silvolde-Terborg

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Silvolde-Terborg is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Silvolde-Terborg moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Silvolde-Terborg.

Woningen recent verkocht in Silvolde-Terborg

Er zijn recent 31 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Silvolde-Terborg. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Silvolde-Terborg.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Silvolde-Terborg. Een eengezinswoning in Silvolde-Terborg komt het meest (78%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Silvolde-Terborg

In Silvolde-Terborg wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Silvolde-Terborg

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Silvolde-Terborg (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Silvolde-Terborg

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Silvolde-Terborg vergeleken met de Oude IJsselstreek en Nederland.

Huizenprijzen in Silvolde-Terborg Oude IJsselstreek

Starterswoningen in Silvolde-Terborg Oude IJsselstreek zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Silvolde-Terborg Oude IJsselstreek zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Silvolde-Terborg Oude IJsselstreek zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Silvolde-Terborg Oude IJsselstreek? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Silvolde-Terborg Oude IJsselstreek

Wil je een huis kopen in Silvolde-Terborg Oude IJsselstreek? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Silvolde-Terborg Oude IJsselstreek . Er staan momenteel 18 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Silvolde-Terborg alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Silvolde-Terborg.

Bekijk alle koopwoningen in Silvolde-Terborg Oude IJsselstreek. Zoek je huurwoning in Silvolde-Terborg Oude IJsselstreek? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Silvolde-Terborg

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Silvolde-Terborg is 2.718 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.605 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Silvolde-Terborg

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Silvolde-Terborg vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Silvolde-Terborg

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Silvolde-Terborg? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Silvolde-Terborg

Terborg Terborg-Oost Silvolde Nieuwdorp Bontebrug Verspreide huizen Terborg en Heuven Verspreide huizen Silvolde