De Huizenmarkt gemeente Oude IJsselstreek (november 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Oude IJsselstreek

Woningmarkt Oude IJsselstreek

Oude IJsselstreek is een gemeente in de provincie Gelderland. Deze gemeente telt volgens het CBS 39.525 inwoners. Momenteel staan er 114 woningen te koop en zijn er recent 109 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oude IJsselstreek. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 114
Woningen recent verkocht 109
Gemiddelde vraagprijs € 373.550
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Oude IJsselstreek

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oude IJsselstreek is 23 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oude IJsselstreek moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Oude IJsselstreek.

Woningen recent verkocht in Oude IJsselstreek

Er zijn recent 109 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oude IJsselstreek. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oude IJsselstreek.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oude IJsselstreek. Een eengezinswoning in Oude IJsselstreek komt het meest (72%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oude IJsselstreek

In Oude IJsselstreek wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oude IJsselstreek

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oude IJsselstreek (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Oude IJsselstreek
Binnenring: Nederland

Oude IJsselstreek waar ligt dat?

Woningen te koop Oude IJsselstreek

Wil je een huis kopen in Oude IJsselstreek? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oude IJsselstreek . Er staan momenteel 114 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oude IJsselstreek alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oude IJsselstreek.

Bekijk hier alle koopwoningen in Oude IJsselstreek. Zoek je huurwoning in Oude IJsselstreek? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Oude IJsselstreek

Starterswoningen in Oude IJsselstreek zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Oude IJsselstreek zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oude IJsselstreek zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Oude IJsselstreek? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Oude IJsselstreek

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oude IJsselstreek is 2.704 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.497 euro).

Leeftijden Oude IJsselstreek

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oude IJsselstreek vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Oude IJsselstreek

De gemeente Oude IJsselstreek telt 14 plaatsen.

Breedenbroek Etten Gendringen Heelweg Megchelen Netterden Silvolde Sinderen Terborg Ulft Varsselder Varsseveld Voorst Westendorp

Alle wijken van Oude IJsselstreek

Oude IJsselstreek bestaat uit 4 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.