logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in gemeente Oude IJsselstreek

Begrijp de huizenprijzen in gemeente Oude IJsselstreek met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in gemeente Oude IJsselstreek

Oude IJsselstreek is een gemeente in de provincie Gelderland. Deze gemeente telt volgens het CBS 39.613 inwoners. Momenteel staan er 63 woningen te koop en zijn er recent 133 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oude IJsselstreek. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland. De gemiddelde WOZ-waarde van Amsterdam in 2021 is € 288.034.

Woningen te koop 63
Woningen recent verkocht 133
Gemiddelde vraagprijs € 411.368
Gemiddelde WOZ-waarde (2021) € 288.034
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Oude IJsselstreek

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oude IJsselstreek is 23 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oude IJsselstreek moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Oude IJsselstreek.

Woningen recent verkocht in Oude IJsselstreek

Er zijn recent 133 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oude IJsselstreek. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oude IJsselstreek.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oude IJsselstreek. Een eengezinswoning in Oude IJsselstreek komt het meest (72%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oude IJsselstreek

In Oude IJsselstreek wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oude IJsselstreek

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oude IJsselstreek (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in gemeente Oude IJsselstreek

Starterswoningen in gemeente Oude IJsselstreek zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in gemeente Oude IJsselstreek zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in gemeente Oude IJsselstreek zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in gemeente Oude IJsselstreek? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop gemeente Oude IJsselstreek

Wil je een huis kopen in gemeente Oude IJsselstreek? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in gemeente Oude IJsselstreek . Er staan momenteel 63 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oude IJsselstreek alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oude IJsselstreek.

Bekijk alle koopwoningen in gemeente Oude IJsselstreek. Zoek je huurwoning in gemeente Oude IJsselstreek? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Oude IJsselstreek

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oude IJsselstreek is 2.783 euro. Dit is een lichte stijging vergeleken met vorige jaar (2.764 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Oude IJsselstreek

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oude IJsselstreek vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Oude IJsselstreek

De gemeente Oude IJsselstreek telt 14 plaatsen.

Breedenbroek Etten Gendringen Heelweg Megchelen Netterden Silvolde Sinderen Terborg Ulft Varsselder Varsseveld Voorst Westendorp

Wijken van Oude IJsselstreek

Oude IJsselstreek bestaat uit 4 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.