logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Overig Gendringen in Sinderen

Begrijp de huizenprijzen in Overig Gendringen Oude IJsselstreek met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Overig Gendringen Oude IJsselstreek

Overig Gendringen is een wijk in de plaats Sinderen binnen de gemeente Oude IJsselstreek. Deze wijk telt volgens het CBS 6.930 inwoners. Momenteel staan er 15 woningen te koop en zijn er recent 16 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Overig Gendringen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 453.888 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 15
Woningen recent verkocht 16
Gemiddelde vraagprijs € 453.888
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Overig Gendringen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Overig Gendringen is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Overig Gendringen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Overig Gendringen.

Woningen recent verkocht in Overig Gendringen

Er zijn recent 16 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Overig Gendringen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Overig Gendringen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Overig Gendringen. Een eengezinswoning in Overig Gendringen komt het meest (70%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Overig Gendringen

In Overig Gendringen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Overig Gendringen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Overig Gendringen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Overig Gendringen

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Overig Gendringen vergeleken met de Oude IJsselstreek en Nederland.

Huizenprijzen in Overig Gendringen Oude IJsselstreek

Starterswoningen in Overig Gendringen Oude IJsselstreek zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Overig Gendringen Oude IJsselstreek zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Overig Gendringen Oude IJsselstreek zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Overig Gendringen Oude IJsselstreek? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Overig Gendringen Oude IJsselstreek

Wil je een huis kopen in Overig Gendringen Oude IJsselstreek? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Overig Gendringen Oude IJsselstreek . Er staan momenteel 15 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Overig Gendringen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Overig Gendringen.

Bekijk alle koopwoningen in Overig Gendringen Oude IJsselstreek. Zoek je huurwoning in Overig Gendringen Oude IJsselstreek? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Overig Gendringen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Overig Gendringen is 2.812 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.713 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Overig Gendringen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Overig Gendringen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Overig Gendringen

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Overig Gendringen? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Overig Gendringen

Gendringen Megchelen Netterden Milt en Wieken Breedenbroek Verspreide huizen Megchelen Verspreide huizen Gendringen Verspreide huizen Netterden Verspreide huizen Voorst Verspreide huizen Breedenbroek