Huizenmarkt Ulft-Etten in Ulft (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Ulft-Etten

Woningmarkt Ulft-Etten

Ulft-Etten is een wijk in de plaats Ulft binnen de gemeente Oude IJsselstreek. Deze wijk telt volgens het CBS 13.370 inwoners. Momenteel staan er 40 woningen te koop en zijn er recent 48 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ulft-Etten. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 375.471 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 40
Woningen recent verkocht 48
Gemiddelde vraagprijs € 375.471
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Ulft-Etten

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Ulft-Etten is 21 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Ulft-Etten moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Ulft-Etten.

Woningen recent verkocht in Ulft-Etten

Er zijn recent 48 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ulft-Etten. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Ulft-Etten.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Ulft-Etten. Een eengezinswoning in Ulft-Etten komt het meest (72%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Ulft-Etten

In Ulft-Etten wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Ulft-Etten

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Ulft-Etten (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Ulft-Etten
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Ulft-Etten

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Ulft-Etten vergeleken met de Oude IJsselstreek en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Ulft-Etten waar ligt dat?

Woningen te koop Ulft-Etten

Wil je een huis kopen in Ulft-Etten? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Ulft-Etten . Er staan momenteel 40 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Ulft-Etten alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Ulft-Etten.

Bekijk hier alle koopwoningen in Ulft-Etten. Zoek je huurwoning in Ulft-Etten? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Ulft-Etten

Starterswoningen in Ulft-Etten zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Ulft-Etten zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Ulft-Etten zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Ulft-Etten? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Ulft-Etten

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Ulft-Etten is 2.727 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.650 euro).

Leeftijden Ulft-Etten

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Ulft-Etten vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Ulft-Etten

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Ulft-Etten? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Ulft-Etten

Ulft-Centrum en Ulft-Oost Ulft-West Ulft-Noord Etten Varsselder en Veldhunten Verspreide huizen Varsselder Verspreide huizen Etten Verspreide huizen Ulft