Huizenmarkt Varsseveld in Varsseveld (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Varsseveld

Woningmarkt Varsseveld

Varsseveld is een wijk in de plaats Varsseveld binnen de gemeente Oude IJsselstreek. Deze wijk telt volgens het CBS 9.030 inwoners. Momenteel staan er 22 woningen te koop en zijn er recent 43 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Varsseveld. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 426.544 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 22
Woningen recent verkocht 43
Gemiddelde vraagprijs € 426.544
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Varsseveld

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Varsseveld is 16 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Varsseveld moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Varsseveld.

Woningen recent verkocht in Varsseveld

Er zijn recent 43 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Varsseveld. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Varsseveld.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Varsseveld. Een eengezinswoning in Varsseveld komt het meest (64%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 15% het meest voor.

Gezinssamenstelling Varsseveld

In Varsseveld wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Varsseveld

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Varsseveld (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Varsseveld
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Varsseveld

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Varsseveld vergeleken met de Oude IJsselstreek en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Varsseveld waar ligt dat?

Woningen te koop Varsseveld

Wil je een huis kopen in Varsseveld? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Varsseveld . Er staan momenteel 22 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Varsseveld alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Varsseveld.

Bekijk hier alle koopwoningen in Varsseveld. Zoek je huurwoning in Varsseveld? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Varsseveld

Starterswoningen in Varsseveld zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Varsseveld zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Varsseveld zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Varsseveld? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Varsseveld

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Varsseveld is 2.793 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.663 euro).

Leeftijden Varsseveld

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Varsseveld vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Varsseveld

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Varsseveld? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Varsseveld

Varsseveld Westendorp Sinderen Heelweg Verspreide huizen Westendorp Verspreide huizen Heelweg Verspreide huizen Varsseveld Verspreide huizen Sinderen