logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Varsseveld in Sinderen

Begrijp de huizenprijzen in Varsseveld Oude IJsselstreek met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Varsseveld Oude IJsselstreek

Varsseveld is een wijk in de plaats Sinderen binnen de gemeente Oude IJsselstreek. Deze wijk telt volgens het CBS 9.120 inwoners. Momenteel staan er 10 woningen te koop en zijn er recent 25 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Varsseveld. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 450.495 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 10
Woningen recent verkocht 25
Gemiddelde vraagprijs € 450.495
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Varsseveld

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Varsseveld is 16 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Varsseveld moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Varsseveld.

Woningen recent verkocht in Varsseveld

Er zijn recent 25 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Varsseveld. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Varsseveld.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Varsseveld. Een eengezinswoning in Varsseveld komt het meest (65%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 15% het meest voor.

Gezinssamenstelling Varsseveld

In Varsseveld wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Varsseveld

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Varsseveld (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Varsseveld

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Varsseveld vergeleken met de Oude IJsselstreek en Nederland.

Huizenprijzen in Varsseveld Oude IJsselstreek

Starterswoningen in Varsseveld Oude IJsselstreek zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Varsseveld Oude IJsselstreek zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Varsseveld Oude IJsselstreek zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Varsseveld Oude IJsselstreek? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Varsseveld Oude IJsselstreek

Wil je een huis kopen in Varsseveld Oude IJsselstreek? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Varsseveld Oude IJsselstreek . Er staan momenteel 10 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Varsseveld alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Varsseveld.

Bekijk alle koopwoningen in Varsseveld Oude IJsselstreek. Zoek je huurwoning in Varsseveld Oude IJsselstreek? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Varsseveld

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Varsseveld is 2.957 euro. Dit is een lichte stijging vergeleken met vorige jaar (2.939 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Varsseveld

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Varsseveld vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Varsseveld

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Varsseveld? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Varsseveld

Varsseveld Westendorp Sinderen Heelweg Verspreide huizen Westendorp Verspreide huizen Heelweg Verspreide huizen Varsseveld Verspreide huizen Sinderen