De Huizenmarkt in Schoonoord (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Schoonoord

Woningmarkt Schoonoord

Schoonoord is een plaats in de gemeente Coevorden. Deze plaats telt volgens het CBS 35.290 inwoners. Momenteel staan er 7 woningen te koop en zijn er recent 19 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Schoonoord. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 295.002 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 7
Woningen recent verkocht 19
Gemiddelde vraagprijs € 295.002
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Schoonoord

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Schoonoord is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Schoonoord moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Schoonoord.

Woningen recent verkocht in Schoonoord

Er zijn recent 19 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Schoonoord. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Schoonoord.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Schoonoord. Een eengezinswoning in Schoonoord komt het meest (78%) voor. Daarna komt een bungalow met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Schoonoord

In Schoonoord wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Schoonoord

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Schoonoord (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Schoonoord
Binnenring: Nederland

Schoonoord waar ligt dat?

Woningen te koop Schoonoord

Wil je een huis kopen in Schoonoord? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Schoonoord . Er staan momenteel 7 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Schoonoord alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Schoonoord.

Bekijk hier alle koopwoningen in Schoonoord. Zoek je huurwoning in Schoonoord? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Schoonoord

Starterswoningen in Schoonoord zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Schoonoord zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Schoonoord zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Schoonoord? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Schoonoord

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Schoonoord is 2.479 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.863 euro).

Leeftijden Schoonoord

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Schoonoord vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Schoonoord

Schoonoord bestaat uit 9 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.