logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Schoonoord

Begrijp de huizenprijzen in Schoonoord met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Schoonoord

Schoonoord is een plaats in de gemeente Coevorden. Deze plaats telt volgens het CBS 35.700 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 17 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Schoonoord. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 309.458 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 17
Gemiddelde vraagprijs € 309.458
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Schoonoord

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Schoonoord is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Schoonoord moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Schoonoord.

Woningen recent verkocht in Schoonoord

Er zijn recent 17 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Schoonoord. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Schoonoord.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Schoonoord. Een eengezinswoning in Schoonoord komt het meest (79%) voor. Daarna komt een bungalow met 12% het meest voor.

Gezinssamenstelling Schoonoord

In Schoonoord wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Schoonoord

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Schoonoord (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Schoonoord

Starterswoningen in Schoonoord zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Schoonoord zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Schoonoord zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Schoonoord? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Schoonoord

Wil je een huis kopen in Schoonoord? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Schoonoord . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Schoonoord alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Schoonoord.

Bekijk alle koopwoningen in Schoonoord. Zoek je huurwoning in Schoonoord? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Schoonoord

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Schoonoord is 2.999 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.495 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Schoonoord

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Schoonoord vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Schoonoord

Schoonoord bestaat uit 9 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.