De Huizenmarkt in Paasloo (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Paasloo

Woningmarkt Paasloo

Paasloo is een plaats in de gemeente Steenwijkerland. Deze plaats telt volgens het CBS 42.845 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Paasloo. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 623.377 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 623.377
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Paasloo

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Paasloo is 76 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Paasloo kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Paasloo

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Paasloo. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Paasloo.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Paasloo. Een woonboerderij in Paasloo komt het meest (48%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 33% het meest voor.

Gezinssamenstelling Paasloo

In Paasloo wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Paasloo

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Paasloo (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Paasloo
Binnenring: Nederland

Paasloo waar ligt dat?

Woningen te koop Paasloo

Wil je een huis kopen in Paasloo? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Paasloo . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Paasloo alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Paasloo.

Bekijk hier alle koopwoningen in Paasloo. Zoek je huurwoning in Paasloo? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Paasloo

Starterswoningen in Paasloo zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Paasloo zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Paasloo zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Paasloo? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Paasloo

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Paasloo is 3.595 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.678 euro).

Leeftijden Paasloo

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Paasloo vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Paasloo

Paasloo bestaat uit 30 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.