logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Paasloo

Begrijp de huizenprijzen in Paasloo met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Paasloo

Paasloo is een plaats in de gemeente Steenwijkerland. Deze plaats telt volgens het CBS 45.376 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Paasloo. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 592.684 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 592.684
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Paasloo

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Paasloo is 75 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Paasloo kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Paasloo

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Paasloo. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Paasloo.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Paasloo. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Paasloo. Een woonboerderij in Paasloo komt het meest (45%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 34% het meest voor.

Gezinssamenstelling Paasloo

In Paasloo wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Paasloo

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Paasloo (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Paasloo

Starterswoningen in Paasloo zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Paasloo zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Paasloo zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Paasloo? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Paasloo

Wil je een huis kopen in Paasloo? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Paasloo . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Paasloo alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Paasloo.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Paasloo.

Bekijk alle koopwoningen in Paasloo. Zoek je huurwoning in Paasloo? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Paasloo

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Paasloo is 3.914 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.289 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Paasloo

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Paasloo vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Paasloo

Paasloo bestaat uit 31 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.