De Huizenmarkt in Orvelte (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Orvelte

Woningmarkt Orvelte

Orvelte is een plaats in de gemeente Midden-Drenthe. Deze plaats telt volgens het CBS 29.745 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Orvelte. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 885.477 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 885.477
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Orvelte

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Orvelte is 137 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Orvelte kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Orvelte

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Orvelte. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Orvelte.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Orvelte. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Orvelte. Een woonboerderij in Orvelte komt het meest (75%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 19% het meest voor.

Gezinssamenstelling Orvelte

In Orvelte wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Orvelte

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Orvelte (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Orvelte
Binnenring: Nederland

Orvelte waar ligt dat?

Woningen te koop Orvelte

Wil je een huis kopen in Orvelte? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Orvelte . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Orvelte alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Orvelte.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Orvelte.

Bekijk hier alle koopwoningen in Orvelte. Zoek je huurwoning in Orvelte? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Orvelte

Starterswoningen in Orvelte zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Orvelte zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Orvelte zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Orvelte? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Orvelte

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Orvelte is 2.735 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.899 euro).

Leeftijden Orvelte

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Orvelte vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Orvelte

Orvelte bestaat uit 16 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.