logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Orvelte

Begrijp de huizenprijzen in Orvelte met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Orvelte

Orvelte is een plaats in de gemeente Midden-Drenthe. Deze plaats telt volgens het CBS 33.987 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Orvelte. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 929.248 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 929.248
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Orvelte

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Orvelte is 139 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Orvelte kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Orvelte

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Orvelte. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Orvelte.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Orvelte. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Orvelte. Een woonboerderij in Orvelte komt het meest (71%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 24% het meest voor.

Gezinssamenstelling Orvelte

In Orvelte wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Orvelte

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Orvelte (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Orvelte

Starterswoningen in Orvelte zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Orvelte zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Orvelte zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Orvelte? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Orvelte

Wil je een huis kopen in Orvelte? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Orvelte . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Orvelte alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Orvelte.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Orvelte.

Bekijk alle koopwoningen in Orvelte. Zoek je huurwoning in Orvelte? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Orvelte

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Orvelte is 3.106 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.168 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Orvelte

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Orvelte vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Orvelte

Orvelte bestaat uit 17 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.