De Huizenmarkt in Nieuw-Buinen (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Nieuw-Buinen

Woningmarkt Nieuw-Buinen

Nieuw-Buinen is een plaats in de gemeente Borger-Odoorn. Deze plaats telt volgens het CBS 25.380 inwoners. Momenteel staan er 23 woningen te koop en zijn er recent 48 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuw-Buinen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 316.354 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 23
Woningen recent verkocht 48
Gemiddelde vraagprijs € 316.354
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Nieuw-Buinen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nieuw-Buinen is 34 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nieuw-Buinen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Nieuw-Buinen.

Woningen recent verkocht in Nieuw-Buinen

Er zijn recent 48 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuw-Buinen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nieuw-Buinen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nieuw-Buinen. Een eengezinswoning in Nieuw-Buinen komt het meest (69%) voor. Daarna komt een benedenwoning met 17% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nieuw-Buinen

In Nieuw-Buinen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Nieuw-Buinen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Nieuw-Buinen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Nieuw-Buinen
Binnenring: Nederland

Nieuw-Buinen waar ligt dat?

Woningen te koop Nieuw-Buinen

Wil je een huis kopen in Nieuw-Buinen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nieuw-Buinen . Er staan momenteel 23 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Nieuw-Buinen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nieuw-Buinen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Nieuw-Buinen. Zoek je huurwoning in Nieuw-Buinen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Nieuw-Buinen

Starterswoningen in Nieuw-Buinen zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Nieuw-Buinen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nieuw-Buinen zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Nieuw-Buinen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Nieuw-Buinen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nieuw-Buinen is 2.274 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.300 euro).

Leeftijden Nieuw-Buinen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nieuw-Buinen vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Nieuw-Buinen

Nieuw-Buinen bestaat uit 17 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.