logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Nederland

Begrijp de huizenprijzen in Nederland met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Nederland

Nederland is een plaats in de gemeente Steenwijkerland. Deze plaats telt volgens het CBS 45.376 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nederland. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 429.800 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 429.800
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Nederland

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nederland is 56 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nederland kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Nederland

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nederland. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nederland.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Nederland. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nederland. Een woonboerderij in Nederland komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling Nederland

In Nederland wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Nederland

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Nederland (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Nederland

Starterswoningen in Nederland zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Nederland zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nederland zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Nederland? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Nederland

Wil je een huis kopen in Nederland? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nederland . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Nederland alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nederland.

Bekijk alle koopwoningen in Nederland. Zoek je huurwoning in Nederland? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Nederland

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nederland is 2.275 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.989 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Nederland

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nederland vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Nederland

Nederland bestaat uit 31 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.