De Huizenmarkt in Nederland (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Nederland

Woningmarkt Nederland

Nederland is een plaats in de gemeente Steenwijkerland. Deze plaats telt volgens het CBS 42.845 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nederland. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 417.500 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 417.500
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Nederland

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nederland is 66 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nederland kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Nederland

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nederland. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nederland.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Nederland. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nederland. Een woonboerderij in Nederland komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling Nederland

In Nederland wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Nederland

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Nederland (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Nederland
Binnenring: Nederland

Nederland waar ligt dat?

Woningen te koop Nederland

Wil je een huis kopen in Nederland? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nederland . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Nederland alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nederland.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Nederland.

Bekijk hier alle koopwoningen in Nederland. Zoek je huurwoning in Nederland? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Nederland

Starterswoningen in Nederland zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Nederland zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nederland zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Nederland? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Nederland

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nederland is 1.989 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (1.989 euro).

Leeftijden Nederland

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nederland vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Nederland

Nederland bestaat uit 30 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.