Huizenprijzen en de huizenmarkt in Moordrecht

Begrijp de huizenprijzen in Moordrecht met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Moordrecht

Moordrecht is een plaats in de gemeente Zuidplas. Deze plaats telt volgens het CBS 41.890 inwoners. Momenteel staan er 9 woningen te koop en zijn er recent 38 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Moordrecht. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 474.310 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 9
Woningen recent verkocht 38
Gemiddelde vraagprijs € 474.310
Percentage gezinnen met kinderen 42%

Verkoopduur woningen in Moordrecht

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Moordrecht is 20 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Moordrecht moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Moordrecht.

Woningen recent verkocht in Moordrecht

Er zijn recent 38 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Moordrecht. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Moordrecht.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Moordrecht. Een eengezinswoning in Moordrecht komt het meest (74%) voor. Daarna komt een portiekflat met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Moordrecht

In Moordrecht wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Moordrecht

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Moordrecht (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Moordrecht

Starterswoningen in Moordrecht zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Moordrecht zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Moordrecht zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Moordrecht? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Moordrecht

Wil je een huis kopen in Moordrecht? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Moordrecht . Er staan momenteel 9 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Moordrecht alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Moordrecht.

Bekijk alle koopwoningen in Moordrecht. Zoek je huurwoning in Moordrecht? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Moordrecht

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Moordrecht is 3.519 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.424 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Moordrecht

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Moordrecht vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Moordrecht

Moordrecht bestaat uit 4 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.