Moordrecht in de gemeente Zuidplas

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Moordrecht

Een eerste blik op Moordrecht

Moordrecht is een plaats in de gemeente Zuidplas. Deze plaats telt volgens het CBS 41.890 inwoners. Momenteel staan er 29 woningen te koop en zijn er recent 17 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Moordrecht. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 373.906 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 29
Woningen recent verkocht 17
Gemiddelde vraagprijs € 373.906
Percentage gezinnen met kinderen 42%

Verkoopduur woningen in Moordrecht

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Moordrecht is 37 dagen. Dit is gelijk of nagenoeg gelijk vergeleken met de rest van Nederland. Een bod doen op huis in Moordrecht kan je waarschijnlijk regelijk gelijk doen op vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Moordrecht

Er zijn recent 17 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Moordrecht. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Moordrecht.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Moordrecht. Een eengezinswoning in Moordrecht komt het meest (70%) voor. Daarna komt een portiekflat met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Moordrecht

In Moordrecht wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Moordrecht

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Moordrecht (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Moordrecht
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Moordrecht

Wil je een huis kopen in Moordrecht? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Moordrecht. Er staan momenteel 29 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Moordrecht alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Moordrecht.

Huizenprijzen in Moordrecht

Starterswoningen in Moordrecht zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Moordrecht zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Moordrecht zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Moordrecht? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Moordrecht

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Moordrecht is 2.745 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.630 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Moordrecht is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Moordrecht

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Moordrecht vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Moordrecht

Moordrecht bestaat uit 4 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen