Marijenkampen in de gemeente Steenwijkerland

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Marijenkampen

Een eerste blik op Marijenkampen

Marijenkampen is een plaats in de gemeente Steenwijkerland. Deze plaats telt volgens het CBS 42.845 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Marijenkampen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 571.345 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 571.345
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Marijenkampen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Marijenkampen is 172 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Marijenkampen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Marijenkampen

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Marijenkampen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Marijenkampen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Marijenkampen. Een eengezinswoning in Marijenkampen komt het meest (60%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 30% het meest voor.

Gezinssamenstelling Marijenkampen

In Marijenkampen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Marijenkampen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Marijenkampen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Marijenkampen
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Marijenkampen

Wil je een huis kopen in Marijenkampen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Marijenkampen . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Marijenkampen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Marijenkampen.

Zoek je huurwoning in Marijenkampen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Marijenkampen.

Huizenprijzen in Marijenkampen

Starterswoningen in Marijenkampen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Marijenkampen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Marijenkampen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Marijenkampen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Marijenkampen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Marijenkampen is 2.759 euro. De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Marijenkampen is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Marijenkampen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Marijenkampen vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Marijenkampen

Marijenkampen bestaat uit 30 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen