Huizenprijzen en de huizenmarkt in Marijenkampen

Begrijp de huizenprijzen in Marijenkampen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Marijenkampen

Marijenkampen is een plaats in de gemeente Steenwijkerland. Deze plaats telt volgens het CBS 42.845 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Marijenkampen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 589.496 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 589.496
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Marijenkampen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Marijenkampen is 45 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Marijenkampen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Marijenkampen

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Marijenkampen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Marijenkampen.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Marijenkampen. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Marijenkampen. Een eengezinswoning in Marijenkampen komt het meest (60%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 30% het meest voor.

Gezinssamenstelling Marijenkampen

In Marijenkampen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Marijenkampen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Marijenkampen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Marijenkampen

Starterswoningen in Marijenkampen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Marijenkampen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Marijenkampen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Marijenkampen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Marijenkampen

Wil je een huis kopen in Marijenkampen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Marijenkampen . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Marijenkampen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Marijenkampen.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Marijenkampen.

Bekijk alle koopwoningen in Marijenkampen. Zoek je huurwoning in Marijenkampen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Marijenkampen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Marijenkampen is 3.065 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.785 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Marijenkampen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Marijenkampen vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Marijenkampen

Marijenkampen bestaat uit 30 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.