Huizenprijzen en de huizenmarkt in Lievelde

Begrijp de huizenprijzen in Lievelde met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Lievelde

Lievelde is een plaats in de gemeente Oost Gelre. Deze plaats telt volgens het CBS 29.690 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lievelde. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 472.978 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 472.978
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Lievelde

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Lievelde is 55 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Lievelde kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Lievelde

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lievelde. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Lievelde.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Lievelde. Een eengezinswoning in Lievelde komt het meest (76%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 16% het meest voor.

Gezinssamenstelling Lievelde

In Lievelde wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Lievelde

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Lievelde (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Lievelde

Starterswoningen in Lievelde zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Lievelde zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Lievelde zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Lievelde? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Lievelde

Wil je een huis kopen in Lievelde? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Lievelde . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Lievelde alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Lievelde.

Bekijk alle koopwoningen in Lievelde. Zoek je huurwoning in Lievelde? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Lievelde

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Lievelde is 3.003 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (3.002 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Lievelde

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Lievelde vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Lievelde

Lievelde bestaat uit 7 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.