Huizenmarkt Harreveld in Harreveld (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Harreveld

Woningmarkt Harreveld

Harreveld is een wijk in de plaats Harreveld binnen de gemeente Oost Gelre. Deze wijk telt volgens het CBS 1.430 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Harreveld. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 331.107 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 10
Gemiddelde vraagprijs € 331.107
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Harreveld

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Harreveld is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Harreveld moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Harreveld.

Woningen recent verkocht in Harreveld

Er zijn recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Harreveld. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Harreveld.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Harreveld. Een eengezinswoning in Harreveld komt het meest (74%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 16% het meest voor.

Gezinssamenstelling Harreveld

In Harreveld wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Harreveld

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Harreveld (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Harreveld
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Harreveld

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Harreveld vergeleken met de Oost Gelre en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Harreveld waar ligt dat?

Woningen te koop Harreveld

Wil je een huis kopen in Harreveld? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Harreveld . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Harreveld alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Harreveld.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Harreveld.

Bekijk hier alle koopwoningen in Harreveld. Zoek je huurwoning in Harreveld? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Harreveld

Starterswoningen in Harreveld zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Harreveld zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Harreveld zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Harreveld? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Harreveld

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Harreveld is 2.820 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.512 euro).

Leeftijden Harreveld

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Harreveld vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Harreveld

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Harreveld? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Harreveld

Bebouwde kom Harreveld Buitengebied Harreveld