Huizenmarkt Marienvelde in Mariënvelde (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Marienvelde

Woningmarkt Marienvelde

Marienvelde is een wijk in de plaats Mariënvelde binnen de gemeente Oost Gelre. Deze wijk telt volgens het CBS 905 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Marienvelde. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 340.762 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 340.762
Percentage gezinnen met kinderen 47%

Verkoopduur woningen in Marienvelde

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Marienvelde is 57 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Marienvelde kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Marienvelde

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Marienvelde. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Marienvelde.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Marienvelde. Een eengezinswoning in Marienvelde komt het meest (66%) voor. Daarna komt een benedenwoning met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Marienvelde

In Marienvelde wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Marienvelde

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Marienvelde (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Marienvelde
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Marienvelde

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Marienvelde vergeleken met de Oost Gelre en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Marienvelde waar ligt dat?

Woningen te koop Marienvelde

Wil je een huis kopen in Marienvelde? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Marienvelde . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Marienvelde alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Marienvelde.

Bekijk hier alle koopwoningen in Marienvelde. Zoek je huurwoning in Marienvelde? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Marienvelde

Starterswoningen in Marienvelde zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Marienvelde zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Marienvelde zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Marienvelde? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Marienvelde

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Marienvelde is 2.894 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.912 euro).

Leeftijden Marienvelde

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Marienvelde vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Marienvelde

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Marienvelde? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Marienvelde

Bebowde kom Marienvelde Buitengebied Marienvelde