Huizenmarkt Vragender in Vragender (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Vragender

Woningmarkt Vragender

Vragender is een wijk in de plaats Vragender binnen de gemeente Oost Gelre. Deze wijk telt volgens het CBS 1.085 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Vragender. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 424.803 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 424.803
Percentage gezinnen met kinderen 45%

Verkoopduur woningen in Vragender

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Vragender is 29 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Vragender moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Vragender.

Woningen recent verkocht in Vragender

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Vragender. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Vragender.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Vragender. Een eengezinswoning in Vragender komt het meest (69%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 20% het meest voor.

Gezinssamenstelling Vragender

In Vragender wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Vragender

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Vragender (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Vragender
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Vragender

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Vragender vergeleken met de Oost Gelre en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Vragender waar ligt dat?

Woningen te koop Vragender

Wil je een huis kopen in Vragender? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Vragender . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Vragender alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Vragender.

Bekijk hier alle koopwoningen in Vragender. Zoek je huurwoning in Vragender? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Vragender

Starterswoningen in Vragender zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Vragender zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Vragender zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Vragender? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Vragender

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Vragender is 2.345 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.517 euro).

Leeftijden Vragender

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Vragender vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Vragender

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Vragender? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Vragender

Bebouwde kom Vragender Buitengebied Vragender