logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Kwintsheul

Begrijp de huizenprijzen in Kwintsheul met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Kwintsheul

Kwintsheul is een plaats in de gemeente Westland. Deze plaats telt volgens het CBS 114.887 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 15 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kwintsheul. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 501.427 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 15
Gemiddelde vraagprijs € 501.427
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Kwintsheul

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kwintsheul is 18 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kwintsheul moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Kwintsheul.

Woningen recent verkocht in Kwintsheul

Er zijn recent 15 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kwintsheul. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kwintsheul.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kwintsheul. Een eengezinswoning in Kwintsheul komt het meest (74%) voor. Daarna komt een maisonnette met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kwintsheul

In Kwintsheul wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Kwintsheul

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Kwintsheul (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Kwintsheul

Starterswoningen in Kwintsheul zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Kwintsheul zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kwintsheul zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Kwintsheul? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Kwintsheul

Wil je een huis kopen in Kwintsheul? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kwintsheul . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Kwintsheul alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kwintsheul.

Bekijk alle koopwoningen in Kwintsheul. Zoek je huurwoning in Kwintsheul? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Kwintsheul

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kwintsheul is 3.877 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.682 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Kwintsheul

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kwintsheul vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Kwintsheul

Kwintsheul bestaat uit 10 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.