De Huizenmarkt in Kwintsheul (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Kwintsheul

Woningmarkt Kwintsheul

Kwintsheul is een plaats in de gemeente Westland. Deze plaats telt volgens het CBS 107.515 inwoners. Momenteel staan er 11 woningen te koop en zijn er recent 15 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kwintsheul. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 433.798 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 11
Woningen recent verkocht 15
Gemiddelde vraagprijs € 433.798
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Kwintsheul

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kwintsheul is 16 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kwintsheul moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Kwintsheul.

Woningen recent verkocht in Kwintsheul

Er zijn recent 15 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kwintsheul. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kwintsheul.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kwintsheul. Een eengezinswoning in Kwintsheul komt het meest (73%) voor. Daarna komt een maisonnette met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kwintsheul

In Kwintsheul wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Kwintsheul

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Kwintsheul (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Kwintsheul
Binnenring: Nederland

Kwintsheul waar ligt dat?

Woningen te koop Kwintsheul

Wil je een huis kopen in Kwintsheul? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kwintsheul . Er staan momenteel 11 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Kwintsheul alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kwintsheul.

Bekijk hier alle koopwoningen in Kwintsheul. Zoek je huurwoning in Kwintsheul? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Kwintsheul

Starterswoningen in Kwintsheul zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Kwintsheul zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kwintsheul zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Kwintsheul? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Kwintsheul

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kwintsheul is 3.662 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.592 euro).

Leeftijden Kwintsheul

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kwintsheul vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Kwintsheul

Kwintsheul bestaat uit 10 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.