Huizenmarkt Naaldwijk in Naaldwijk (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Naaldwijk

Woningmarkt Naaldwijk

Naaldwijk is een wijk in de plaats Naaldwijk binnen de gemeente Westland. Deze wijk telt volgens het CBS 20.805 inwoners. Momenteel staan er 73 woningen te koop en zijn er recent 95 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Naaldwijk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 491.985 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 73
Woningen recent verkocht 95
Gemiddelde vraagprijs € 491.985
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Naaldwijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Naaldwijk is 20 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Naaldwijk moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Naaldwijk.

Woningen recent verkocht in Naaldwijk

Er zijn recent 95 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Naaldwijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Naaldwijk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Naaldwijk. Een eengezinswoning in Naaldwijk komt het meest (46%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 18% het meest voor.

Gezinssamenstelling Naaldwijk

In Naaldwijk wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Naaldwijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Naaldwijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Naaldwijk
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Naaldwijk

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Naaldwijk vergeleken met de Westland en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Naaldwijk waar ligt dat?

Woningen te koop Naaldwijk

Wil je een huis kopen in Naaldwijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Naaldwijk . Er staan momenteel 73 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Naaldwijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Naaldwijk.

Bekijk hier alle koopwoningen in Naaldwijk. Zoek je huurwoning in Naaldwijk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Naaldwijk

Starterswoningen in Naaldwijk zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Naaldwijk zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Naaldwijk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Naaldwijk? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Naaldwijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Naaldwijk is 4.020 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.846 euro).

Leeftijden Naaldwijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Naaldwijk vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Naaldwijk

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Naaldwijk? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Naaldwijk

Naaldwijk Centrumgebied Opstal Geestcomplex Kruisbroek Pijletuinen Buitengebied Naaldwijk Bedrijventerrein De Woerd Hoge Bomen Hoogeland Oost Hoogeland West Woerdblok