Huizenmarkt 's-Gravenzande in Naaldwijk (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in 's-Gravenzande

Woningmarkt 's-Gravenzande

's-Gravenzande is een wijk in de plaats Naaldwijk binnen de gemeente Westland. Deze wijk telt volgens het CBS 21.565 inwoners. Momenteel staan er 75 woningen te koop en zijn er recent 85 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in 's-Gravenzande. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 499.596 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 75
Woningen recent verkocht 85
Gemiddelde vraagprijs € 499.596
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in 's-Gravenzande

De gemiddelde verkoopduur van huizen in 's-Gravenzande is 20 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in 's-Gravenzande moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in 's-Gravenzande.

Woningen recent verkocht in 's-Gravenzande

Er zijn recent 85 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in 's-Gravenzande. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond 's-Gravenzande.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in 's-Gravenzande. Een eengezinswoning in 's-Gravenzande komt het meest (59%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling 's-Gravenzande

In 's-Gravenzande wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat 's-Gravenzande

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van 's-Gravenzande (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: 's-Gravenzande
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers 's-Gravenzande

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van 's-Gravenzande vergeleken met de Westland en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

's-Gravenzande waar ligt dat?

Woningen te koop 's-Gravenzande

Wil je een huis kopen in 's-Gravenzande? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in 's-Gravenzande . Er staan momenteel 75 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in 's-Gravenzande alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in 's-Gravenzande.

Bekijk hier alle koopwoningen in 's-Gravenzande. Zoek je huurwoning in 's-Gravenzande? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in 's-Gravenzande

Starterswoningen in 's-Gravenzande zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in 's-Gravenzande zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in 's-Gravenzande zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in 's-Gravenzande? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs 's-Gravenzande

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in 's-Gravenzande is 4.032 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.722 euro).

Leeftijden 's-Gravenzande

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in 's-Gravenzande vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in 's-Gravenzande

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in 's-Gravenzande? Ontdek ook de buurten binnen de wijk 's-Gravenzande

centrumgebied 's-Gravenzande Zandevelt V/d kasteelewijk Oudeland Edelstenenwijk Vreeburgh Dorp oost Nieuwe Vaart Bedrijventerrein Teylingen Heenweg 's-Gravenzande Buitengebied Kust 's-Gravenzande Het Nieuwe water