Huizenmarkt Ter Heijde in Ter Heijde (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Ter Heijde

Woningmarkt Ter Heijde

Ter Heijde is een wijk in de plaats Ter Heijde binnen de gemeente Westland. Deze wijk telt volgens het CBS 695 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ter Heijde. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 284.459 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 284.459
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Ter Heijde

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Ter Heijde is 10 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Ter Heijde moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Ter Heijde.

Woningen recent verkocht in Ter Heijde

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ter Heijde. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Ter Heijde.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Ter Heijde. Een eengezinswoning in Ter Heijde komt het meest (67%) voor. Daarna komt een portiekflat met 17% het meest voor.

Gezinssamenstelling Ter Heijde

In Ter Heijde wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Ter Heijde

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Ter Heijde (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Ter Heijde
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Ter Heijde

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Ter Heijde vergeleken met de Westland en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Ter Heijde waar ligt dat?

Woningen te koop Ter Heijde

Wil je een huis kopen in Ter Heijde? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Ter Heijde . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Ter Heijde alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Ter Heijde.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Ter Heijde.

Bekijk hier alle koopwoningen in Ter Heijde. Zoek je huurwoning in Ter Heijde? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Ter Heijde

Starterswoningen in Ter Heijde zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Ter Heijde zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Ter Heijde zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Ter Heijde? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Ter Heijde

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Ter Heijde is 3.124 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.953 euro).

Leeftijden Ter Heijde

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Ter Heijde vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Ter Heijde

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Ter Heijde? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Ter Heijde

Ter Heijde