Huizenmarkt Honselersdijk in Naaldwijk (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Honselersdijk

Woningmarkt Honselersdijk

Honselersdijk is een wijk in de plaats Naaldwijk binnen de gemeente Westland. Deze wijk telt volgens het CBS 7.565 inwoners. Momenteel staan er 17 woningen te koop en zijn er recent 34 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Honselersdijk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 510.065 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 17
Woningen recent verkocht 34
Gemiddelde vraagprijs € 510.065
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Honselersdijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Honselersdijk is 20 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Honselersdijk moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Honselersdijk.

Woningen recent verkocht in Honselersdijk

Er zijn recent 34 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Honselersdijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Honselersdijk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Honselersdijk. Een eengezinswoning in Honselersdijk komt het meest (57%) voor. Daarna komt een portiekflat met 16% het meest voor.

Gezinssamenstelling Honselersdijk

In Honselersdijk wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Honselersdijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Honselersdijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Honselersdijk
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Honselersdijk

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Honselersdijk vergeleken met de Westland en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Honselersdijk waar ligt dat?

Woningen te koop Honselersdijk

Wil je een huis kopen in Honselersdijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Honselersdijk . Er staan momenteel 17 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Honselersdijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Honselersdijk.

Bekijk hier alle koopwoningen in Honselersdijk. Zoek je huurwoning in Honselersdijk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Honselersdijk

Starterswoningen in Honselersdijk zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Honselersdijk zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Honselersdijk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Honselersdijk? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Honselersdijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Honselersdijk is 4.092 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.452 euro).

Leeftijden Honselersdijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Honselersdijk vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Honselersdijk

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Honselersdijk? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Honselersdijk

Honselersdijk centrum Vogelwijk Burgemeesterswijk Bedrijventerrein Honsel Achter de Dijk Bedrijventerrein Bloemenveiling Buitengebied Honselersdijk