logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Kwintsheul in Wateringen

Begrijp de huizenprijzen in Kwintsheul Westland met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Kwintsheul Westland

Kwintsheul is een wijk in de plaats Wateringen binnen de gemeente Westland. Deze wijk telt volgens het CBS 4.405 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kwintsheul. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 500.782 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 13
Gemiddelde vraagprijs € 500.782
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Kwintsheul

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kwintsheul is 16 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kwintsheul moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Kwintsheul.

Woningen recent verkocht in Kwintsheul

Er zijn recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kwintsheul. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kwintsheul.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kwintsheul. Een eengezinswoning in Kwintsheul komt het meest (74%) voor. Daarna komt een maisonnette met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kwintsheul

In Kwintsheul wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Kwintsheul

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Kwintsheul (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Kwintsheul

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Kwintsheul vergeleken met de Westland en Nederland.

Huizenprijzen in Kwintsheul Westland

Starterswoningen in Kwintsheul Westland zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Kwintsheul Westland zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kwintsheul Westland zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Kwintsheul Westland? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Kwintsheul Westland

Wil je een huis kopen in Kwintsheul Westland? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kwintsheul Westland . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Kwintsheul alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kwintsheul.

Bekijk alle koopwoningen in Kwintsheul Westland. Zoek je huurwoning in Kwintsheul Westland? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Kwintsheul

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kwintsheul is 3.820 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.833 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Kwintsheul

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kwintsheul vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Kwintsheul

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Kwintsheul? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Kwintsheul

Kwintsheul Centrumgebied Bedrijventerrein Bovendijk Buitengebied Kwintsheul