Huizenmarkt Kwintsheul in Wateringen (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Kwintsheul

Woningmarkt Kwintsheul

Kwintsheul is een wijk in de plaats Wateringen binnen de gemeente Westland. Deze wijk telt volgens het CBS 3.750 inwoners. Momenteel staan er 7 woningen te koop en zijn er recent 22 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kwintsheul. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 448.153 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 7
Woningen recent verkocht 22
Gemiddelde vraagprijs € 448.153
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Kwintsheul

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kwintsheul is 15 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kwintsheul moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Kwintsheul.

Woningen recent verkocht in Kwintsheul

Er zijn recent 22 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kwintsheul. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kwintsheul.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kwintsheul. Een eengezinswoning in Kwintsheul komt het meest (73%) voor. Daarna komt een maisonnette met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kwintsheul

In Kwintsheul wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Kwintsheul

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Kwintsheul (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Kwintsheul
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Kwintsheul

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Kwintsheul vergeleken met de Westland en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Kwintsheul waar ligt dat?

Woningen te koop Kwintsheul

Wil je een huis kopen in Kwintsheul? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kwintsheul . Er staan momenteel 7 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Kwintsheul alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kwintsheul.

Bekijk hier alle koopwoningen in Kwintsheul. Zoek je huurwoning in Kwintsheul? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Kwintsheul

Starterswoningen in Kwintsheul zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Kwintsheul zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kwintsheul zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Kwintsheul? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Kwintsheul

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kwintsheul is 3.742 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.573 euro).

Leeftijden Kwintsheul

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kwintsheul vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Kwintsheul

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Kwintsheul? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Kwintsheul

Kwintsheul Centrumgebied Bedrijventerrein Bovendijk Buitengebied Kwintsheul