De Huizenmarkt in Klijndijk (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Klijndijk

Woningmarkt Klijndijk

Klijndijk is een plaats in de gemeente Borger-Odoorn. Deze plaats telt volgens het CBS 25.380 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Klijndijk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 404.003 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 404.003
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Klijndijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Klijndijk is 52 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Klijndijk kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Klijndijk

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Klijndijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Klijndijk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Klijndijk. Een eengezinswoning in Klijndijk komt het meest (88%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Klijndijk

In Klijndijk wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Klijndijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Klijndijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Klijndijk
Binnenring: Nederland

Klijndijk waar ligt dat?

Woningen te koop Klijndijk

Wil je een huis kopen in Klijndijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Klijndijk . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Klijndijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Klijndijk.

Bekijk hier alle koopwoningen in Klijndijk. Zoek je huurwoning in Klijndijk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Klijndijk

Starterswoningen in Klijndijk zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Klijndijk zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Klijndijk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Klijndijk? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Klijndijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Klijndijk is 3.002 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.733 euro).

Leeftijden Klijndijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Klijndijk vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Klijndijk

Klijndijk bestaat uit 17 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.