logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Klijndijk

Begrijp de huizenprijzen in Klijndijk met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Klijndijk

Klijndijk is een plaats in de gemeente Borger-Odoorn. Deze plaats telt volgens het CBS 25.919 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Klijndijk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 419.026 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 419.026
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Klijndijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Klijndijk is 52 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Klijndijk kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Klijndijk

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Klijndijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Klijndijk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Klijndijk. Een eengezinswoning in Klijndijk komt het meest (87%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Klijndijk

In Klijndijk wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Klijndijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Klijndijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Klijndijk

Starterswoningen in Klijndijk zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Klijndijk zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Klijndijk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Klijndijk? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Klijndijk

Wil je een huis kopen in Klijndijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Klijndijk . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Klijndijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Klijndijk.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Klijndijk.

Bekijk alle koopwoningen in Klijndijk. Zoek je huurwoning in Klijndijk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Klijndijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Klijndijk is 3.016 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.420 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Klijndijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Klijndijk vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Klijndijk

Klijndijk bestaat uit 38 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.