Alle woningmarktinfo Kallenkote in gemeente Steenwijkerland

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Kallenkote

Een eerste blik op Kallenkote

Kallenkote is een plaats in de gemeente Steenwijkerland. Deze plaats telt volgens het CBS 42.845 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kallenkote. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 459.842 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 459.842
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Kallenkote

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kallenkote is 101 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kallenkote kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Kallenkote

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kallenkote. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kallenkote.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kallenkote. Een woonboerderij in Kallenkote komt het meest (83%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 17% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kallenkote

In Kallenkote wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Kallenkote

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Kallenkote (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Kallenkote
Binnenring: Nederland

Kallenkote waar ligt dat?

Woningen te koop in Kallenkote

Wil je een huis kopen in Kallenkote? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kallenkote . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Kallenkote alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kallenkote.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Kallenkote.

Bekijk hier alle koopwoningen in Kallenkote. Zoek je huurwoning in Kallenkote? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Kallenkote

Starterswoningen in Kallenkote zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Kallenkote zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kallenkote zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Kallenkote? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Kallenkote

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kallenkote is 4.044 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.425 euro).

Leeftijden Kallenkote

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kallenkote vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Kallenkote

Kallenkote bestaat uit 30 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.