Huizenprijzen en de huizenmarkt in Kallenkote

Begrijp de huizenprijzen in Kallenkote met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Kallenkote

Kallenkote is een plaats in de gemeente Steenwijkerland. Deze plaats telt volgens het CBS 42.845 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kallenkote. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 517.915 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 517.915
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Kallenkote

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kallenkote is 134 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kallenkote kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Kallenkote

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kallenkote. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kallenkote.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kallenkote. Een woonboerderij in Kallenkote komt het meest (86%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kallenkote

In Kallenkote wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Kallenkote

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Kallenkote (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Kallenkote

Starterswoningen in Kallenkote zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Kallenkote zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kallenkote zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Kallenkote? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Kallenkote

Wil je een huis kopen in Kallenkote? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kallenkote . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Kallenkote alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kallenkote.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Kallenkote.

Bekijk alle koopwoningen in Kallenkote. Zoek je huurwoning in Kallenkote? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Kallenkote

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kallenkote is 3.087 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.563 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Kallenkote

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kallenkote vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Kallenkote

Kallenkote bestaat uit 30 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.