Huizenprijzen en de huizenmarkt in Kalenberg

Begrijp de huizenprijzen in Kalenberg met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Kalenberg

Kalenberg is een plaats in de gemeente Steenwijkerland. Deze plaats telt volgens het CBS 42.845 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kalenberg. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 718.306 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 718.306
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Kalenberg

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kalenberg is 49 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kalenberg kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Kalenberg

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kalenberg. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kalenberg.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kalenberg. Een eengezinswoning in Kalenberg komt het meest (52%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 40% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kalenberg

In Kalenberg wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Kalenberg

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Kalenberg (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Kalenberg

Starterswoningen in Kalenberg zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Kalenberg zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kalenberg zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Kalenberg? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Kalenberg

Wil je een huis kopen in Kalenberg? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kalenberg . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Kalenberg alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kalenberg.

Bekijk alle koopwoningen in Kalenberg. Zoek je huurwoning in Kalenberg? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Kalenberg

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kalenberg is 4.082 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.971 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Kalenberg

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kalenberg vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Kalenberg

Kalenberg bestaat uit 30 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.