logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in IJsselham

Begrijp de huizenprijzen in IJsselham met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in IJsselham

IJsselham is een plaats in de gemeente Steenwijkerland. Deze plaats telt volgens het CBS 45.376 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in IJsselham. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 529.500 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 529.500
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in IJsselham

De gemiddelde verkoopduur van huizen in IJsselham is nog onbekend.

Woningen recent verkocht in IJsselham

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in IJsselham. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond IJsselham.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in IJsselham. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in IJsselham. Een woonboerderij in IJsselham komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling IJsselham

In IJsselham wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat IJsselham

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van IJsselham (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in IJsselham

Starterswoningen in IJsselham zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in IJsselham zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in IJsselham zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in IJsselham? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop IJsselham

Wil je een huis kopen in IJsselham? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in IJsselham . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in IJsselham alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in IJsselham.

Er staan momenteel geen woningen te koop in IJsselham.

Bekijk alle koopwoningen in IJsselham. Zoek je huurwoning in IJsselham? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in IJsselham

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in IJsselham is 2.451 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.558 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden IJsselham

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in IJsselham vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van IJsselham

IJsselham bestaat uit 31 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.