logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Heteren

Begrijp de huizenprijzen in Heteren met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Heteren

Heteren is een plaats in de gemeente Overbetuwe. Deze plaats telt volgens het CBS 48.707 inwoners. Momenteel staan er 9 woningen te koop en zijn er recent 29 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Heteren. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 433.166 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 9
Woningen recent verkocht 29
Gemiddelde vraagprijs € 433.166
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Heteren

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Heteren is 39 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Heteren kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Heteren

Er zijn recent 29 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Heteren. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Heteren.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Heteren. Een eengezinswoning in Heteren komt het meest (85%) voor. Daarna komt een herenhuis met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Heteren

In Heteren wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Heteren

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Heteren (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Heteren

Starterswoningen in Heteren zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Heteren zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Heteren zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Heteren? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Heteren

Wil je een huis kopen in Heteren? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Heteren . Er staan momenteel 9 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Heteren alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Heteren.

Bekijk alle koopwoningen in Heteren. Zoek je huurwoning in Heteren? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Heteren

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Heteren is 3.121 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.043 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Heteren

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Heteren vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Heteren

Heteren bestaat uit 19 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.