De Huizenmarkt in Heteren (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Heteren

Woningmarkt Heteren

Heteren is een plaats in de gemeente Overbetuwe. Deze plaats telt volgens het CBS 47.490 inwoners. Momenteel staan er 25 woningen te koop en zijn er recent 37 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Heteren. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 471.663 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 25
Woningen recent verkocht 37
Gemiddelde vraagprijs € 471.663
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Heteren

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Heteren is 44 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Heteren kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Heteren

Er zijn recent 37 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Heteren. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Heteren.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Heteren. Een eengezinswoning in Heteren komt het meest (86%) voor. Daarna komt een herenhuis met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Heteren

In Heteren wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Heteren

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Heteren (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Heteren
Binnenring: Nederland

Heteren waar ligt dat?

Woningen te koop Heteren

Wil je een huis kopen in Heteren? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Heteren . Er staan momenteel 25 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Heteren alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Heteren.

Bekijk hier alle koopwoningen in Heteren. Zoek je huurwoning in Heteren? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Heteren

Starterswoningen in Heteren zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Heteren zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Heteren zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Heteren? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Heteren

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Heteren is 3.043 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.986 euro).

Leeftijden Heteren

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Heteren vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Heteren

Heteren bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.