De Huizenmarkt in Giethmen (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Giethmen

Woningmarkt Giethmen

Giethmen is een plaats in de gemeente Ommen. Deze plaats telt volgens het CBS 17.610 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Giethmen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 700.270 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 700.270
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Giethmen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Giethmen is 46 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Giethmen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Giethmen

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Giethmen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Giethmen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Giethmen. Een woonboerderij in Giethmen komt het meest (54%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 15% het meest voor.

Gezinssamenstelling Giethmen

In Giethmen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Giethmen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Giethmen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Giethmen
Binnenring: Nederland

Giethmen waar ligt dat?

Woningen te koop Giethmen

Wil je een huis kopen in Giethmen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Giethmen . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Giethmen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Giethmen.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Giethmen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Giethmen. Zoek je huurwoning in Giethmen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Giethmen

Starterswoningen in Giethmen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Giethmen zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Giethmen zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Giethmen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Giethmen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Giethmen is 3.248 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.201 euro).

Leeftijden Giethmen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Giethmen vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Giethmen

Giethmen bestaat uit 11 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.