Huizenmarkt Someren in Someren (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Someren

Woningmarkt Someren

Someren is een wijk in de plaats Someren binnen de gemeente Someren. Deze wijk telt volgens het CBS 12.055 inwoners. Momenteel staan er 40 woningen te koop en zijn er recent 67 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Someren. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 458.691 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 40
Woningen recent verkocht 67
Gemiddelde vraagprijs € 458.691
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Someren

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Someren is 16 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Someren moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Someren.

Woningen recent verkocht in Someren

Er zijn recent 67 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Someren. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Someren.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Someren. Een eengezinswoning in Someren komt het meest (72%) voor. Daarna komt een galerijflat met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Someren

In Someren wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Someren

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Someren (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Someren
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Someren

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Someren vergeleken met de Someren en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Someren waar ligt dat?

Woningen te koop Someren

Wil je een huis kopen in Someren? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Someren . Er staan momenteel 40 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Someren alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Someren.

Bekijk hier alle koopwoningen in Someren. Zoek je huurwoning in Someren? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Someren

Starterswoningen in Someren zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Someren zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Someren zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Someren? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Someren

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Someren is 3.164 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.963 euro).

Leeftijden Someren

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Someren vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Someren

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Someren? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Someren

Someren Verspreide huizen Hoeven Verspreide huizen Slieven