Huizenprijzen en de huizenmarkt in gemeente Someren

Begrijp de huizenprijzen in gemeente Someren met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in gemeente Someren

Someren is een gemeente in de provincie Noord-Brabant. Deze gemeente telt volgens het CBS 19.110 inwoners. Momenteel staan er 16 woningen te koop en zijn er recent 66 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Someren. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland. De gemiddelde WOZ-waarde van Amsterdam in 2021 is € 352.344.

Woningen te koop 16
Woningen recent verkocht 66
Gemiddelde vraagprijs € 504.927
Gemiddelde WOZ-waarde (2021) € 352.344
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Someren

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Someren is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Someren moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Someren.

Woningen recent verkocht in Someren

Er zijn recent 66 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Someren. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Someren.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Someren. Een eengezinswoning in Someren komt het meest (74%) voor. Daarna komt een galerijflat met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Someren

In Someren wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Someren

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Someren (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in gemeente Someren

Starterswoningen in gemeente Someren zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in gemeente Someren zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in gemeente Someren zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in gemeente Someren? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop gemeente Someren

Wil je een huis kopen in gemeente Someren? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in gemeente Someren . Er staan momenteel 16 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Someren alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Someren.

Bekijk alle koopwoningen in gemeente Someren. Zoek je huurwoning in gemeente Someren? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Someren

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Someren is 3.165 euro. Dit is een lichte stijging vergeleken met vorige jaar (3.153 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Someren

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Someren vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Someren

De gemeente Someren telt 2 plaatsen.

Lierop Someren

Wijken van Someren

Someren bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.