De Huizenmarkt gemeente Someren (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Someren

Woningmarkt Someren

Someren is een gemeente in de provincie Noord-Brabant. Deze gemeente telt volgens het CBS 19.110 inwoners. Momenteel staan er 57 woningen te koop en zijn er recent 73 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Someren. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 57
Woningen recent verkocht 73
Gemiddelde vraagprijs € 512.607
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Someren

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Someren is 21 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Someren moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Someren.

Woningen recent verkocht in Someren

Er zijn recent 73 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Someren. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Someren.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Someren. Een eengezinswoning in Someren komt het meest (74%) voor. Daarna komt een galerijflat met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Someren

In Someren wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Someren

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Someren (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Someren
Binnenring: Nederland

Someren waar ligt dat?

Woningen te koop Someren

Wil je een huis kopen in Someren? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Someren . Er staan momenteel 57 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Someren alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Someren.

Bekijk hier alle koopwoningen in Someren. Zoek je huurwoning in Someren? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Someren

Starterswoningen in Someren zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Someren zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Someren zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Someren? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Someren

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Someren is 3.153 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.927 euro).

Leeftijden Someren

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Someren vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Someren

De gemeente Someren telt 2 plaatsen.

Lierop Someren

Alle wijken van Someren

Someren bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.