logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Heelweg

Begrijp de huizenprijzen in Heelweg met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Heelweg

Heelweg is een plaats in de gemeente Oude IJsselstreek. Deze plaats telt volgens het CBS 39.613 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Heelweg. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 804.176 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 804.176
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Heelweg

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Heelweg is 34 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Heelweg moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Heelweg.

Woningen recent verkocht in Heelweg

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Heelweg. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Heelweg.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Heelweg. Een woonboerderij in Heelweg komt het meest (59%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 30% het meest voor.

Gezinssamenstelling Heelweg

In Heelweg wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Heelweg

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Heelweg (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Heelweg

Starterswoningen in Heelweg zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Heelweg zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Heelweg zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Heelweg? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Heelweg

Wil je een huis kopen in Heelweg? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Heelweg . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Heelweg alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Heelweg.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Heelweg.

Bekijk alle koopwoningen in Heelweg. Zoek je huurwoning in Heelweg? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Heelweg

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Heelweg is 3.926 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.223 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Heelweg

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Heelweg vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Heelweg

Heelweg bestaat uit 4 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.