Huizenprijzen en de huizenmarkt in Megchelen

Begrijp de huizenprijzen in Megchelen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Megchelen

Megchelen is een plaats in de gemeente Oude IJsselstreek. Deze plaats telt volgens het CBS 39.525 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Megchelen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 545.238 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 545.238
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Megchelen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Megchelen is 14 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Megchelen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Megchelen.

Woningen recent verkocht in Megchelen

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Megchelen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Megchelen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Megchelen. Een eengezinswoning in Megchelen komt het meest (66%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 15% het meest voor.

Gezinssamenstelling Megchelen

In Megchelen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Megchelen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Megchelen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Megchelen

Starterswoningen in Megchelen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Megchelen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Megchelen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Megchelen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Megchelen

Wil je een huis kopen in Megchelen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Megchelen . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Megchelen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Megchelen.

Bekijk alle koopwoningen in Megchelen. Zoek je huurwoning in Megchelen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Megchelen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Megchelen is 2.732 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.624 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Megchelen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Megchelen vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Megchelen

Megchelen bestaat uit 4 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.