De Huizenmarkt in Megchelen (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Megchelen

Woningmarkt Megchelen

Megchelen is een plaats in de gemeente Oude IJsselstreek. Deze plaats telt volgens het CBS 39.525 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Megchelen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 432.376 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 432.376
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Megchelen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Megchelen is 13 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Megchelen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Megchelen.

Woningen recent verkocht in Megchelen

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Megchelen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Megchelen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Megchelen. Een eengezinswoning in Megchelen komt het meest (66%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Megchelen

In Megchelen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Megchelen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Megchelen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Megchelen
Binnenring: Nederland

Megchelen waar ligt dat?

Woningen te koop Megchelen

Wil je een huis kopen in Megchelen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Megchelen . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Megchelen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Megchelen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Megchelen. Zoek je huurwoning in Megchelen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Megchelen

Starterswoningen in Megchelen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Megchelen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Megchelen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Megchelen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Megchelen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Megchelen is 3.624 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.648 euro).

Leeftijden Megchelen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Megchelen vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Megchelen

Megchelen bestaat uit 4 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.