Breedenbroek in de gemeente Oude IJsselstreek

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Breedenbroek

Een eerste blik op Breedenbroek

Breedenbroek is een plaats in de gemeente Oude IJsselstreek. Deze plaats telt volgens het CBS 39.525 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Breedenbroek. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 542.742 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 12
Gemiddelde vraagprijs € 542.742
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Breedenbroek

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Breedenbroek is 39 dagen. Dit is gelijk of nagenoeg gelijk vergeleken met de rest van Nederland. Een bod doen op huis in Breedenbroek kan je waarschijnlijk regelijk gelijk doen op vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Breedenbroek

Er zijn recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Breedenbroek. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Breedenbroek.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Breedenbroek. Een eengezinswoning in Breedenbroek komt het meest (58%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 25% het meest voor.

Gezinssamenstelling Breedenbroek

In Breedenbroek wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Breedenbroek

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Breedenbroek (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Breedenbroek
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Breedenbroek

Wil je een huis kopen in Breedenbroek? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Breedenbroek . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Breedenbroek alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Breedenbroek.

Zoek je huurwoning in Breedenbroek? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Breedenbroek.

Huizenprijzen in Breedenbroek

Starterswoningen in Breedenbroek zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Breedenbroek zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Breedenbroek zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Breedenbroek? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Breedenbroek

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Breedenbroek is 2.516 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.169 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Breedenbroek is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Breedenbroek

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Breedenbroek vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Breedenbroek

Breedenbroek bestaat uit 4 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen